Over ons

Wij Albol.nl begonnen doordat onze importeur van biljart artikelen ook heel veel artikelen levert wat niets met ons bedrijf als Van den Broek Biljarts te maken heeft. Maar wat wij wel kunnen is de kwaliteit, service en het verschil maken tussen prijs en kwaliteit. En dat met een voorraad beheer zodat u precies weet wat er bij Albol.nl op voorraad is. En mocht toch onverhoopt een artikel niet voorradig te zijn. U hoeft ons niet te bellen of te mailen, maar dat doen wij uiteraard. Dit is nou wat wij vanuit Van den Broek Biljart in meer dan 60 jaar kunnen inbrengen in Albol.nl. Het stukje service wat iedereen wil.
 
Albol.nl is ontstaan doordat wij ons bedrijf op een andere manier willen presenteren. Natuurlijk hebben wij ons bedrijf Van den Broek Biljarts. Daar leveren ten eerste biljarts, maar ook alle luxe tafelspelen zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en schaak/dam spelen.
 
Met Albol.nl willen wij de overige artikelen aanbieden met service
De grote spelers op internet beloven wel de goedkoopste, de beste, de snelste levering en de beste service. Alleen dit wordt vaak niet waar gemaakt.
 

Wij van Albol.nl willen dit graag verbeteren met service en persoonlijk contact.

  • Wij zullen niet de snelste zijn met leveren.(we maken geen valse beloftes over levering)
  • Maar wel tussen de 1 en 4 werkdagen.
  • Is er iets niet goed aan een product gaan wij dit kosteloos voor u oplossen.
  • Is er toch een product niet voorradig wij zullen dit aan u melden en voor een passende oplossing zorgen.
  • Service staat voorop
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »